• Advertentie

Harmony met JB Light Media uitschakelen van licht.

Vragen, opmerkingen en alles wat niet in 1 van de bovenstaande Forums past.

Moderators: engel, harmony895

Harmony met JB Light Media uitschakelen van licht.

Berichtdoor TotalTronix » Wo 08 Feb 2017 00:42

Dag Harmoney Lovers,

Ik heb mijn Harmoney geconfigureerd met 4 activiteiten:
1. TV
2. Radio Luisteren
3. Filmpie kijken
4. Chromecast

Deze activiteiten hebben allemaal controle over de TV, Onkyo Receiver, Medi8ter, Chromecast, en KPN Mediabox. All just fine! Nu heb ik ook een JB Light Manager. Werkt allemaal prima (was even vogelen), maar nu met een extra apparaat in mijn menu, kan ik de lampen aan en uit zetten met de Klik-Aan-Klik-Uit techniek.

Nu is de vraag: Ik wil de "Off" toets aangeven dat de lampen uit moeten gaan, ongeacht welke activiteit ik operationeel heb. Nu heb ik alle activiteiten aangepast dat wanneer deze wordt afgesloten een opdracht wordt verstuurt naar de JB Light Manager, met de opdracht L001 (wat weer vertaalt wordt dat de lampen uit moeten gaan). Nu is alleen het probleem dat hij deze ook gebruikt als hij schakeld tussen de activiteiten, terwijl ik wel opgegeven heb dat de volgende activiteit ook de lampen gebruikt.

Nu logisch na te denken weet ik wel waar de fout zit. De logitech weet niet dat hij de lampen uit zet, maar stuurt bij elke ectiviteit uitschakeling een opdracht naar de lampen. Alleen dit wil ik niet, ik wil dat hij deze opdracht alleen uitvoert als ik op de "off" toets druk van de logitech harmony. Dan ook moet hij alle geactiveerde apparaten afsluiten, EN een opdracht sturen nar de lampen.

Is het mogelijk om de "Off" toets te programmeren?

Groetjes,

Patrick.
Gebruikers-avatar
TotalTronix
Member
Member
 
Berichten: 2
Geregistreerd: Di 07 Feb 2017 22:45
Harmony Toestel: Ultimate
Harmony Software in gebruik:: Nieuwste
Print dit bericht

Re: Harmony met JB Light Media uitschakelen van licht.

Berichtdoor engel » Wo 08 Feb 2017 09:51

Ik snap van je verhaal erg weinig, maar de offknop kun je programmeren,
Ga in de software naar
Activiteiten
Selecteer de activiteit die je wilt wijzigen
Deze Activiteit aanpassen
Afsluitopdrachten voor Activiteiten
Stap toevoegen
Kies het apparaat ( LM )
geef hier de code in.
Groetjes

Leo

LAAT IETS VAN JE WETEN ALS ER EEN GOEDE OPLOSSING IS.


VOOR ELK PROBLEEM IS ALTIJD EEN OPLOSSING
Gebruikers-avatar
engel
Forumleider
Forumleider
 
Berichten: 5854
Geregistreerd: Zo 04 Nov 2007 13:11
Woonplaats: Den Haag
Harmony Toestel: Logitech Harmony
200,301,515,885, 895, 600, 650, 700, One, One +, 900, 1100, Touch, Smart, Ultimate en de Ultimate Home (wit), Ellite, Smart Companion.

Samsung LED TV Smart UE40F6670
Humax IRHD 5050c
SONOS Connect
PopcornHour A-300
Squeezebox Radio
JVC Versterker
LG BR speler
JB Media Pro
KAKU schakelaars
Harmony Software in gebruik:: PC Software 7.7
myharmony.com
Print dit bericht


Terug naar Algemeen.

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

  • Advertentie
cron