• Advertentie

PreSale Vraag

Vragen, opmerkingen en alles wat niet in 1 van de bovenstaande Forums past.

Moderators: engel, harmony895

PreSale Vraag

Berichtdoor vieke » Do 13 Okt 2016 11:25

Hey Forum;

Ik heb geen idee of dit de juiste plaats is om dit te vragen, dus alvast mijn uitgebreide excuses als dit op de verkeerde plaats staat.

Ik heb momenteel nog geen Harmony gekocht omdat ik met 1 vraag zit, waarop ik het antwoord nergens terug vind.

Mijn vraag gaat over de activiteiten funcie en wat de Harmonies automatisch zouden moeten kunnen. NL. het wissel naar het juiste kanaal op mijn TV.

Ik heb een LG 42lw4500 3D TV; dit is Géén Smart tv. Ik heb hier 4 inputs op aangesloten nl: HDMI 1, HDMI 2, HDMI 3 en component. Om te wisselen tussen die kanalen is er slechts 1 knop, die, bij het indrukken, scrolled tussen de inputs. Als ik dus op HDMI 1 sta en ik wil naar HDMI 3, dien ik 2X die knop in te drukken, maw, er is geen gedecideerde knop voor elke input.
Heeft de Harmony hier een oplossing voor, of werkt dit dan gewoon niet, ik kan me niet inbeelden hoe dit kan werken.
Stel je de volgende situatie voor:
HDMI 1 = setupbox TV
HDMI 3 : PS4;

Wanneer ik TV aan het kijken ben, en ik druk op mn Harmony de activiteit aan om PS4 te spelen, kan de Harmony dan zelf switchen ? Druk hij dan zelf 2x op de input knop... ? en wat dan als ik van HDMI 2 naar 3 wil, werkt dan dezelfde activiteit, of kan ik het dan ergens zo instellen dat hij maar 1x op input moet drukken ?

Thanks !!!
Gebruikers-avatar
vieke
Member
Member
 
Berichten: 4
Geregistreerd: Do 13 Okt 2016 11:08
Harmony Toestel: GEEN
Harmony Software in gebruik:: GEEN
Print dit bericht

Re: PreSale Vraag

Berichtdoor engel » Do 13 Okt 2016 12:25

In de software kun je diverse Activiteiten aanmaken en daar tussen schakelen.
In een activiteit programmeer je de juiste input van je TV, versterker, mediaplayer of een spelapparaat
Met een druk op een activiteit zal de Harmony alles inschakelen, dus geluid en beeld.
Kijk even hier voor de programmatie. http://harmony-forum.nl/viewforum.php?f=165

Als je er niet uitkomt helpen wij je om de Harmony goed te programmeren.

Advies, koop een Harmony waar een Hub bij zit. http://harmony-forum.nl/viewtopic.php?f=91&t=748
Groetjes

Leo

LAAT IETS VAN JE WETEN ALS ER EEN GOEDE OPLOSSING IS.


VOOR ELK PROBLEEM IS ALTIJD EEN OPLOSSING
Gebruikers-avatar
engel
Forumleider
Forumleider
 
Berichten: 5854
Geregistreerd: Zo 04 Nov 2007 13:11
Woonplaats: Den Haag
Harmony Toestel: Logitech Harmony
200,301,515,885, 895, 600, 650, 700, One, One +, 900, 1100, Touch, Smart, Ultimate en de Ultimate Home (wit), Ellite, Smart Companion.

Samsung LED TV Smart UE40F6670
Humax IRHD 5050c
SONOS Connect
PopcornHour A-300
Squeezebox Radio
JVC Versterker
LG BR speler
JB Media Pro
KAKU schakelaars
Harmony Software in gebruik:: PC Software 7.7
myharmony.com
Print dit bericht

Re: PreSale Vraag

Berichtdoor vieke » Do 13 Okt 2016 12:36

Hey leo;

Bedankt voor je antwoord, maar dat beantwoord niet mijn specifieke vraag. Kan je Harmony om met mijn soort van input-switching ?
Gebruikers-avatar
vieke
Member
Member
 
Berichten: 4
Geregistreerd: Do 13 Okt 2016 11:08
Harmony Toestel: GEEN
Harmony Software in gebruik:: GEEN
Print dit bericht

Re: PreSale Vraag

Berichtdoor engel » Do 13 Okt 2016 13:20

Even alles goed lezen, je hoeft niet 2 of 3 x op een source knop te drukken, dat doet de Harmony voor je.

[ Dit bericht is via een Mobile Device geschreven ] Afbeelding
Groetjes

Leo

LAAT IETS VAN JE WETEN ALS ER EEN GOEDE OPLOSSING IS.


VOOR ELK PROBLEEM IS ALTIJD EEN OPLOSSING
Gebruikers-avatar
engel
Forumleider
Forumleider
 
Berichten: 5854
Geregistreerd: Zo 04 Nov 2007 13:11
Woonplaats: Den Haag
Harmony Toestel: Logitech Harmony
200,301,515,885, 895, 600, 650, 700, One, One +, 900, 1100, Touch, Smart, Ultimate en de Ultimate Home (wit), Ellite, Smart Companion.

Samsung LED TV Smart UE40F6670
Humax IRHD 5050c
SONOS Connect
PopcornHour A-300
Squeezebox Radio
JVC Versterker
LG BR speler
JB Media Pro
KAKU schakelaars
Harmony Software in gebruik:: PC Software 7.7
myharmony.com
Print dit bericht

Re: PreSale Vraag

Berichtdoor vieke » Do 13 Okt 2016 13:26

engel schreef:Even alles goed lezen, je hoeft niet 2 of 3 x op een source knop te drukken, dat doet de Harmony voor je.

[ Dit bericht is via een Mobile Device geschreven ] Afbeelding


Hey Leo;

Dus de Harmony weet zelf wanneer hij dit 2x of 3x of ... moet doen ?
Gebruikers-avatar
vieke
Member
Member
 
Berichten: 4
Geregistreerd: Do 13 Okt 2016 11:08
Harmony Toestel: GEEN
Harmony Software in gebruik:: GEEN
Print dit bericht

Re: PreSale Vraag

Berichtdoor engel » Do 13 Okt 2016 13:29

Ja dat klopt, dat heeft te maken met Directe ingangen
Geef even je type en merk van je TV op dan kan ik even kijken
Groetjes

Leo

LAAT IETS VAN JE WETEN ALS ER EEN GOEDE OPLOSSING IS.


VOOR ELK PROBLEEM IS ALTIJD EEN OPLOSSING
Gebruikers-avatar
engel
Forumleider
Forumleider
 
Berichten: 5854
Geregistreerd: Zo 04 Nov 2007 13:11
Woonplaats: Den Haag
Harmony Toestel: Logitech Harmony
200,301,515,885, 895, 600, 650, 700, One, One +, 900, 1100, Touch, Smart, Ultimate en de Ultimate Home (wit), Ellite, Smart Companion.

Samsung LED TV Smart UE40F6670
Humax IRHD 5050c
SONOS Connect
PopcornHour A-300
Squeezebox Radio
JVC Versterker
LG BR speler
JB Media Pro
KAKU schakelaars
Harmony Software in gebruik:: PC Software 7.7
myharmony.com
Print dit bericht

Re: PreSale Vraag

Berichtdoor vieke » Do 13 Okt 2016 13:55

engel schreef:Ja dat klopt, dat heeft te maken met Directe ingangen
Geef even je type en merk van je TV op dan kan ik even kijken


Dat zou erg mooi zijn; ik heb een lg 42lw4500.
Het probleem is ook nog dat de inputs enkel beschikbaar zijn als het toestel dat erop is aangesloten, aan staat. Dus het aantal keer dat je moet drukken om van input te verwisselen kan elke keer anders zijn.
Gebruikers-avatar
vieke
Member
Member
 
Berichten: 4
Geregistreerd: Do 13 Okt 2016 11:08
Harmony Toestel: GEEN
Harmony Software in gebruik:: GEEN
Print dit bericht

Re: PreSale Vraag

Berichtdoor engel » Do 13 Okt 2016 15:46

Je TV heeft directe ingangen en schakelt gelijk naar de juiste ingang.

Ik lees dat je weinig begrijpt van de opzet van een Harmony. Daarvoor heb ik je de link Setup gestuurd, deze moet je zeer aandachtig doorlezen en niet even bekijken.
Groetjes

Leo

LAAT IETS VAN JE WETEN ALS ER EEN GOEDE OPLOSSING IS.


VOOR ELK PROBLEEM IS ALTIJD EEN OPLOSSING
Gebruikers-avatar
engel
Forumleider
Forumleider
 
Berichten: 5854
Geregistreerd: Zo 04 Nov 2007 13:11
Woonplaats: Den Haag
Harmony Toestel: Logitech Harmony
200,301,515,885, 895, 600, 650, 700, One, One +, 900, 1100, Touch, Smart, Ultimate en de Ultimate Home (wit), Ellite, Smart Companion.

Samsung LED TV Smart UE40F6670
Humax IRHD 5050c
SONOS Connect
PopcornHour A-300
Squeezebox Radio
JVC Versterker
LG BR speler
JB Media Pro
KAKU schakelaars
Harmony Software in gebruik:: PC Software 7.7
myharmony.com
Print dit bericht


Terug naar Algemeen.

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten

  • Advertentie
cron