• Advertentie

Harmony Ultimate One uitbreiden met hub

Vragen, opmerkingen en alles wat niet in 1 van de bovenstaande Forums past.

Moderators: engel, harmony895

Harmony Ultimate One uitbreiden met hub

Berichtdoor int3nz0r » Di 03 Nov 2015 14:02

Hallo (sorry als dit de verkeerde plek is, heb rondgekeken maar hier leek me het meest geschikt)

Ik heb nu de Harmony Ultimate One remote maar wil deze graag uitbreiden met een hub om zo icm de IR-blaster niet meer te hoeven richten met de remote. Ook wil ik de app op m'n iphone en ipad kunnen gebruiken en wil ik de Playstation met bluetooth kunnen aanzetten. Ik zag op de Logitech website dat er momenteel 2 hubs in omloping zijn. De Harmony Hub (129,-) en de Harmony Ultimate Hub (99,-). Mij is niet helemaal duidelijk wat het verschil is hiertussen en welke van de 2 compatible is met mijn remote. Kan iemand mij kort vertellen wat het verschil is tussen deze hubs? Bedankt!
Gebruikers-avatar
int3nz0r
Member
Member
 
Berichten: 2
Geregistreerd: Do 16 Okt 2014 13:45
Harmony Toestel: Harmony Ultimate One
Harmony Software in gebruik:: myharmony.com
Print dit bericht

Re: Harmony Ultimate One uitbreiden met hub

Berichtdoor engel » Di 03 Nov 2015 17:18

De eerste is een losse stuks prijs en de andere hoort bij de uiltimate. Allebei munnen op de ultimate one worden aangesloten Als je zeker wilt weten bel dan even de helpdesk

[ Dit bericht is via een Mobile Device geschreven ] Afbeelding
Groetjes

Leo

LAAT IETS VAN JE WETEN ALS ER EEN GOEDE OPLOSSING IS.


VOOR ELK PROBLEEM IS ALTIJD EEN OPLOSSING
Gebruikers-avatar
engel
Forumleider
Forumleider
 
Berichten: 5850
Geregistreerd: Zo 04 Nov 2007 13:11
Woonplaats: Den Haag
Harmony Toestel: Logitech Harmony
200,301,515,885, 895, 600, 650, 700, One, One +, 900, 1100, Touch, Smart, Ultimate en de Ultimate Home (wit), Ellite, Smart Companion.

Samsung LED TV Smart UE40F6670
Humax IRHD 5050c
SONOS Connect
PopcornHour A-300
Squeezebox Radio
JVC Versterker
LG BR speler
JB Media Pro
KAKU schakelaars
Harmony Software in gebruik:: PC Software 7.7
myharmony.com
Print dit bericht

Re: Harmony Ultimate One uitbreiden met hub

Berichtdoor int3nz0r » Di 03 Nov 2015 17:21

Eh, nee? Volgens mij gaat het voor beiden hubs om losse verkoop zonder remote (zie attachment). De vergelijker op de Logitech-site geeft ook wat verschillen aan (echter zijn deze zo vaag geformuleerd).
Je hebt niet de benodigde permissies om de bestanden die aan dit bericht zijn toegevoegd te bekijken.
Gebruikers-avatar
int3nz0r
Member
Member
 
Berichten: 2
Geregistreerd: Do 16 Okt 2014 13:45
Harmony Toestel: Harmony Ultimate One
Harmony Software in gebruik:: myharmony.com
Print dit bericht


Terug naar Algemeen.

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

  • Advertentie
cron