• Advertentie

Logitech Smart Control

Vragen, opmerkingen en alles wat niet in 1 van de bovenstaande Forums past.

Moderators: engel, harmony895

Logitech Smart Control

Berichtdoor jos1972 » Vr 10 Jan 2014 12:10

Hallo,

Ik ben reeds in het bezit van een Harmony touch.
Nu wil ik mijn apparaten in een kast straks zetten en dus via de nieuwe hub gaan bedienen.
stel ik koop nu de Logitech Smart Control kan ik de bij geleverde AB dan ook gebruiken boven voor een andere setup?
Ook zou het mooi zijn als ik hier mee beneden ook mijn Humax 5200 zou kunnen aanzetten.
Zo dat ik boven dlna netwerk mijn harddisk kan benaderen.

Of stel ik nu een rare vraag.

Alvast bedankt voor jullie reactie.

groeten Jos
Gebruikers-avatar
jos1972
Donateur
Donateur
 
Berichten: 238
Geregistreerd: Zo 15 Dec 2013 20:41
Woonplaats: assen
Harmony Toestel: touch + Hub en Smart control
Harmony Software in gebruik:: myharmony.com
Print dit bericht

Re: Logitech Smart Control

Berichtdoor engel » Vr 10 Jan 2014 13:59

Nee geen rare vraag, nog even geduld hiermee, we gaan een test doen met een Touch + Hub + Smart ik denk dat het een a twee maande in beslag zal nemen.
Groetjes

Leo

LAAT IETS VAN JE WETEN ALS ER EEN GOEDE OPLOSSING IS.


VOOR ELK PROBLEEM IS ALTIJD EEN OPLOSSING
Gebruikers-avatar
engel
Forumleider
Forumleider
 
Berichten: 5854
Geregistreerd: Zo 04 Nov 2007 13:11
Woonplaats: Den Haag
Harmony Toestel: Logitech Harmony
200,301,515,885, 895, 600, 650, 700, One, One +, 900, 1100, Touch, Smart, Ultimate en de Ultimate Home (wit), Ellite, Smart Companion.

Samsung LED TV Smart UE40F6670
Humax IRHD 5050c
SONOS Connect
PopcornHour A-300
Squeezebox Radio
JVC Versterker
LG BR speler
JB Media Pro
KAKU schakelaars
Harmony Software in gebruik:: PC Software 7.7
myharmony.com
Print dit bericht

Re: Logitech Smart Control

Berichtdoor jos1972 » Vr 10 Jan 2014 14:13

Hoi Leo,

Ok ga ik doen.

Het zou wel heel erg mooie zijn als dit zou werken!
Want moet nu als via dlna boven wil kijken eerst mijn bed uit om beneden de Humax aan te zetten. :lol:
Ik hoor het wel.

Ik wacht dan nog even met de hub te kopen.

Bedankt.

Groetjes,

Jos
Gebruikers-avatar
jos1972
Donateur
Donateur
 
Berichten: 238
Geregistreerd: Zo 15 Dec 2013 20:41
Woonplaats: assen
Harmony Toestel: touch + Hub en Smart control
Harmony Software in gebruik:: myharmony.com
Print dit bericht

Re: Logitech Smart Control

Berichtdoor jos1972 » Zo 02 Feb 2014 13:24

Hoi Leo,

Zijn jullie al wat verder met het testen ?

Groeten,

Jos
Gebruikers-avatar
jos1972
Donateur
Donateur
 
Berichten: 238
Geregistreerd: Zo 15 Dec 2013 20:41
Woonplaats: assen
Harmony Toestel: touch + Hub en Smart control
Harmony Software in gebruik:: myharmony.com
Print dit bericht

Re: Logitech Smart Control

Berichtdoor engel » Zo 02 Feb 2014 15:18

De test met de Lossen Hub is voor ons afgelopen, maar de Hub is nog steeds niet op voorraad.
Dat komt omdat we nu weer met een uitbreiding van de Hub bezig zijn met testen
Groetjes

Leo

LAAT IETS VAN JE WETEN ALS ER EEN GOEDE OPLOSSING IS.


VOOR ELK PROBLEEM IS ALTIJD EEN OPLOSSING
Gebruikers-avatar
engel
Forumleider
Forumleider
 
Berichten: 5854
Geregistreerd: Zo 04 Nov 2007 13:11
Woonplaats: Den Haag
Harmony Toestel: Logitech Harmony
200,301,515,885, 895, 600, 650, 700, One, One +, 900, 1100, Touch, Smart, Ultimate en de Ultimate Home (wit), Ellite, Smart Companion.

Samsung LED TV Smart UE40F6670
Humax IRHD 5050c
SONOS Connect
PopcornHour A-300
Squeezebox Radio
JVC Versterker
LG BR speler
JB Media Pro
KAKU schakelaars
Harmony Software in gebruik:: PC Software 7.7
myharmony.com
Print dit bericht

Re: Logitech Smart Control

Berichtdoor jos1972 » Zo 02 Feb 2014 15:30

wat gaat de uitbreiding van de Hub worden dan of wat moet ik me er bij voorstellen?

Werkt de hub in combinatie met de Touch goed?
Dan zou Smart Control kunnen kopen en de AB hier van boven kunnen gebruiken.
En hub beneden plaatsen en dus ook met mijn touch aansturen.

Of zeg je wacht nog maar even ?
Gebruikers-avatar
jos1972
Donateur
Donateur
 
Berichten: 238
Geregistreerd: Zo 15 Dec 2013 20:41
Woonplaats: assen
Harmony Toestel: touch + Hub en Smart control
Harmony Software in gebruik:: myharmony.com
Print dit bericht

Re: Logitech Smart Control

Berichtdoor engel » Zo 02 Feb 2014 15:41

Vraag 1, heb daar voor getekend. :o :(
vraag 2 ja werkt prima.
Vraag 3, Smart werkt alleen met Wifi, Touch met Wifi en IR.

[ Dit bericht is via een Mobile Device geschreven ] Afbeelding
Groetjes

Leo

LAAT IETS VAN JE WETEN ALS ER EEN GOEDE OPLOSSING IS.


VOOR ELK PROBLEEM IS ALTIJD EEN OPLOSSING
Gebruikers-avatar
engel
Forumleider
Forumleider
 
Berichten: 5854
Geregistreerd: Zo 04 Nov 2007 13:11
Woonplaats: Den Haag
Harmony Toestel: Logitech Harmony
200,301,515,885, 895, 600, 650, 700, One, One +, 900, 1100, Touch, Smart, Ultimate en de Ultimate Home (wit), Ellite, Smart Companion.

Samsung LED TV Smart UE40F6670
Humax IRHD 5050c
SONOS Connect
PopcornHour A-300
Squeezebox Radio
JVC Versterker
LG BR speler
JB Media Pro
KAKU schakelaars
Harmony Software in gebruik:: PC Software 7.7
myharmony.com
Print dit bericht

Re: Logitech Smart Control

Berichtdoor jos1972 » Zo 02 Feb 2014 15:58

Duidelijk! :wink:

Maar wat zou jouw advies zijn nog even wachten ?
Gebruikers-avatar
jos1972
Donateur
Donateur
 
Berichten: 238
Geregistreerd: Zo 15 Dec 2013 20:41
Woonplaats: assen
Harmony Toestel: touch + Hub en Smart control
Harmony Software in gebruik:: myharmony.com
Print dit bericht

Re: Logitech Smart Control

Berichtdoor jos1972 » Di 04 Feb 2014 09:08

Hallo Leo,

Maar als de smart alleen maar wifi heeft kan ik er zonder hub geen apparaten mee aansturen ?

Of stel ik nu weer een rare vraag.

Groetjes,

Jos
Gebruikers-avatar
jos1972
Donateur
Donateur
 
Berichten: 238
Geregistreerd: Zo 15 Dec 2013 20:41
Woonplaats: assen
Harmony Toestel: touch + Hub en Smart control
Harmony Software in gebruik:: myharmony.com
Print dit bericht

Re: Logitech Smart Control

Berichtdoor engel » Di 04 Feb 2014 09:48

Nee dat kan dan niet, alleen via wifi. IR gaat alleen via de Hub naar je apparaten.
Groetjes

Leo

LAAT IETS VAN JE WETEN ALS ER EEN GOEDE OPLOSSING IS.


VOOR ELK PROBLEEM IS ALTIJD EEN OPLOSSING
Gebruikers-avatar
engel
Forumleider
Forumleider
 
Berichten: 5854
Geregistreerd: Zo 04 Nov 2007 13:11
Woonplaats: Den Haag
Harmony Toestel: Logitech Harmony
200,301,515,885, 895, 600, 650, 700, One, One +, 900, 1100, Touch, Smart, Ultimate en de Ultimate Home (wit), Ellite, Smart Companion.

Samsung LED TV Smart UE40F6670
Humax IRHD 5050c
SONOS Connect
PopcornHour A-300
Squeezebox Radio
JVC Versterker
LG BR speler
JB Media Pro
KAKU schakelaars
Harmony Software in gebruik:: PC Software 7.7
myharmony.com
Print dit bericht

Re: Logitech Smart Control

Berichtdoor jos1972 » Zo 16 Mrt 2014 21:18

Nou ik sta op punt om de Smart Control te bestellen voor boven.
Want nu mijn Touch in combi met de hub goed werkt ik er niet meer zonder kan.
En ik dus boven gek word van alle losse afstandsbedieningen.

Maar toch nog even wat vraagjes.

1- Als ik met mijn Toch helemaal boven ben verlies ik de verbinding met mijn huidige hub.
Met mijn laptop/telefoon heb ik wel verbinding met mijn netwerk.
Als ik boven nu de Smart control met zijn eigen hub neer zet gaat dit dan wel goed ?

2- Geeft een tweede hub geen conflict ?
Gebruikers-avatar
jos1972
Donateur
Donateur
 
Berichten: 238
Geregistreerd: Zo 15 Dec 2013 20:41
Woonplaats: assen
Harmony Toestel: touch + Hub en Smart control
Harmony Software in gebruik:: myharmony.com
Print dit bericht

Re: Logitech Smart Control

Berichtdoor engel » Zo 16 Mrt 2014 22:24

Vraag 1
Ja gat gaat goed omdat de Hub en de Smart vlak bij elkaar zijn. Het is wel de vraag of de Smart Hub jou Wifi ziet.

Vraag 2
Je moet oppassen, als je de Smart gaat installeren de Hub van de Touch spanningsloos moet maken, wat anders krijg je dat ze elkaar gaan beïnvloeden, ( interfering )

Maak in je huidige software je Smart ook aan Zie:
ScreenShot001.jpg
Je hebt niet de benodigde permissies om de bestanden die aan dit bericht zijn toegevoegd te bekijken.
Groetjes

Leo

LAAT IETS VAN JE WETEN ALS ER EEN GOEDE OPLOSSING IS.


VOOR ELK PROBLEEM IS ALTIJD EEN OPLOSSING
Gebruikers-avatar
engel
Forumleider
Forumleider
 
Berichten: 5854
Geregistreerd: Zo 04 Nov 2007 13:11
Woonplaats: Den Haag
Harmony Toestel: Logitech Harmony
200,301,515,885, 895, 600, 650, 700, One, One +, 900, 1100, Touch, Smart, Ultimate en de Ultimate Home (wit), Ellite, Smart Companion.

Samsung LED TV Smart UE40F6670
Humax IRHD 5050c
SONOS Connect
PopcornHour A-300
Squeezebox Radio
JVC Versterker
LG BR speler
JB Media Pro
KAKU schakelaars
Harmony Software in gebruik:: PC Software 7.7
myharmony.com
Print dit bericht

Re: Logitech Smart Control

Berichtdoor jos1972 » Zo 16 Mrt 2014 22:36

Dank Leo !

1-Tja als de Hub mijn netwerk niet zou zien heb ik een probleem!
Maar zo wel mijn telefoon als mijn laptop ontvangen daar wel mijn netwerk.

2- Ok dus gewoon even de stroom er af halen.
Maar dit hoeft alleen bij de eerste keer installeren toch ?
Gebruikers-avatar
jos1972
Donateur
Donateur
 
Berichten: 238
Geregistreerd: Zo 15 Dec 2013 20:41
Woonplaats: assen
Harmony Toestel: touch + Hub en Smart control
Harmony Software in gebruik:: myharmony.com
Print dit bericht

Re: Logitech Smart Control

Berichtdoor jos1972 » Za 22 Mrt 2014 22:42

Hoi Leo,

Nou heb hem binnen hoor en hij ziet gelukkig mijn netwerk.

Nu lekker knutselen tot het ook hier perfect werkt. :wink:

Weet jij wat van de volgende Tv de vertragingen moeten zijn: Panasonic TXP 42S30E
Heel soms gaat hij niet naar de juiste ingang.

Dan heb ik mijn oude DVD recorder Panasonic DMR EH65 ertussen gezet.
is het mogelijk om de standaard opstart in de functie HDD ?
Moet ik bij dit apparaat nog wat wijzigen in de vertraging ?

Alvast bedankt voor de antwoorden.

Groeten,

Jos
Gebruikers-avatar
jos1972
Donateur
Donateur
 
Berichten: 238
Geregistreerd: Zo 15 Dec 2013 20:41
Woonplaats: assen
Harmony Toestel: touch + Hub en Smart control
Harmony Software in gebruik:: myharmony.com
Print dit bericht

Re: Logitech Smart Control

Berichtdoor engel » Za 22 Mrt 2014 23:00

Jos
Ga naar apparaat instellingen
TV
Vertraging instellingen voor apparaten
Vertraging voor inschakelen, zet deze op 8000 ms
Vertraging tussen toetsen, zet deze op 300 ms
Groetjes

Leo

LAAT IETS VAN JE WETEN ALS ER EEN GOEDE OPLOSSING IS.


VOOR ELK PROBLEEM IS ALTIJD EEN OPLOSSING
Gebruikers-avatar
engel
Forumleider
Forumleider
 
Berichten: 5854
Geregistreerd: Zo 04 Nov 2007 13:11
Woonplaats: Den Haag
Harmony Toestel: Logitech Harmony
200,301,515,885, 895, 600, 650, 700, One, One +, 900, 1100, Touch, Smart, Ultimate en de Ultimate Home (wit), Ellite, Smart Companion.

Samsung LED TV Smart UE40F6670
Humax IRHD 5050c
SONOS Connect
PopcornHour A-300
Squeezebox Radio
JVC Versterker
LG BR speler
JB Media Pro
KAKU schakelaars
Harmony Software in gebruik:: PC Software 7.7
myharmony.com
Print dit bericht

Volgende

Terug naar Algemeen.

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten

  • Advertentie
cron