• Advertentie

Activiteit instellingen, Harmony 1100

Vragen, opmerkingen en alles wat niet in 1 van de bovenstaande Forums past.

Moderators: engel, harmony895

Activiteit instellingen, Harmony 1100

Berichtdoor simpel » Ma 18 Mrt 2013 14:50

Beste forumleden.

Ik heb een probleem waar ik tot nu toe niet ben uitgekomen, vandaar mijn vraag.
Als ik van mijn activiteit video kijken, over schakel naar tv, dan gaat mijn tv op zwart.Na herhaaldelijk mijn UPC media box aan en uit te zetten krijg ik weer beeld.
Ben op het forum, dit probleem al vaker tegen gekomen,en ook daar wat instellingen van toe gepast,maar zonder succes.
Apperaten als volgt; Harmony 1100,UPC media box 8485,Pioneer TV, PDP-436 XDE, Yamaha versterker, DSP-Z9, Panasonic DVD spelerDMP BD 55 (EU) DVICO TVIX HDM-6500A mediaplayer.HDMI aansluitingen.

Instelling ACTIVITEID TV kijken.
UPC box gaat aan.
Pioneer tv gaat aan.
Alle andere apperaten staan uit.
Ingang UPC op tv.
Toets vertagingen staan op standaard.IK hoop dat ik hier mee u van voldoen informatie heb voorzien.
Met vriendelijke groet, Simpel.
Gebruikers-avatar
simpel
Member
Member
 
Berichten: 2
Geregistreerd: Di 05 Feb 2013 17:27
Harmony Toestel: harmony 1100
Harmony Software in gebruik::
Print dit bericht

Re: Activiteit instellingen, Harmony 1100

Berichtdoor engel » Ma 18 Mrt 2013 15:09

Dit probleem is bekent, het is het HDMI Handshake probleem

UPC box aanmaken als:
Apparaat Settop-box
Fabrikant: UPC
Model: MEDIABOX

Dan bij de activiteit voor de TV de ingang UPC gebruiken.
Groetjes

Leo

LAAT IETS VAN JE WETEN ALS ER EEN GOEDE OPLOSSING IS.


VOOR ELK PROBLEEM IS ALTIJD EEN OPLOSSING
Gebruikers-avatar
engel
Forumleider
Forumleider
 
Berichten: 5850
Geregistreerd: Zo 04 Nov 2007 13:11
Woonplaats: Den Haag
Harmony Toestel: Logitech Harmony
200,301,515,885, 895, 600, 650, 700, One, One +, 900, 1100, Touch, Smart, Ultimate en de Ultimate Home (wit), Ellite, Smart Companion.

Samsung LED TV Smart UE40F6670
Humax IRHD 5050c
SONOS Connect
PopcornHour A-300
Squeezebox Radio
JVC Versterker
LG BR speler
JB Media Pro
KAKU schakelaars
Harmony Software in gebruik:: PC Software 7.7
myharmony.com
Print dit bericht

Re: Activiteit instellingen, Harmony 1100

Berichtdoor simpel » Di 19 Mrt 2013 12:55

Heb de wijziging aangepast,en alles werkt perfect.
Was er zelf nooit uit gekomen.

Heel veel dank,en veel succes verder met het forum.

Met vriendelijke groet,Simpel.
Gebruikers-avatar
simpel
Member
Member
 
Berichten: 2
Geregistreerd: Di 05 Feb 2013 17:27
Harmony Toestel: harmony 1100
Harmony Software in gebruik::
Print dit bericht


Terug naar Algemeen.

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

  • Advertentie
cron